Bestuur heeft besloten vooralsnog geen activiteiten, vergaderingen, bijeenkomsten etc. toe te laten in het MFA Skoatterhûs

In verband met de recente ontwikkelingen hebben wij als bestuur besloten vooralsnog geen activiteiten, vergaderingen, bijeenkomsten etc. toe te laten in het MFA Skoatterhûs. Dit was al via andere kanalen bekend gemaakt, maar de maatregel geldt nu in elk geval tot 6 april.

Vervelend, maar we volgen de landelijke richtlijnen om zoveel mogelijk sociale contacten te mijden om verspreiding van het coronavirus (COVID-19) tegen te gaan.

Voor meer informatie https://www.rijksoverheid.nl/onderwerp…/coronavirus-covid-19

Het coronavirus leidt tot veel vragen, ook over de gevolgen voor Nederland. Organisaties werken samen om besmettingen te voorkomen en de gevolgen van het nieuwe virus te beperken. Op deze website staat actuele informatie.
RIJKSOVERHEID.NL
 
Het coronavirus leidt tot veel vragen, ook over de gevolgen voor Nederland. Organisaties werken samen om besmettingen te voorkomen en de gevolgen van het nieuwe virus te beperken. Op deze website staat actuele informatie.
This entry was posted in Berichten. Bookmark the permalink.