Overlijden Anton (Ton) van Veldhoven

Ons bereikte het verdrietige bericht dat plotseling is heengegaan ons
oud bestuurslid Anton (Ton) van Veldhoven.

 

Ton was een bevlogen persoon in Oudeschoot. Ondanks dat hij geen bestuurslid meer was, zette hij zich in voor allerlei zaken voor het dorpsbelang, zoals de zonnewal aan de A32, het beheer van het bos maar ook geluids- en fijnstofoverlast ten gevolge van de A32.
In zijn periode als bestuurslid maakte hij deel uit van het bestuur dat onder andere de dorpsvisie 2008 – 2018 heeft opgesteld. Vanuit die visie is de Buurtsuper Oudeschoot, het MFA Skoatterhûs en het Krajicek Playground bij de school gerealiseerd. Wij danken Ton voor zijn inzet en betrokkenheid hierin. Het bestuur van Plaatselijk Belang condoleert de familie en vrienden met dit verlies en wenst ze veel sterkte.
De afscheidsdienst vindt op vrijdag 21 januari om 14.30 uur plaats in besloten kring maar de dienst kan via een livestream gevolgd worden via de link www.haskerpoort.nl.
This entry was posted in Berichten. Bookmark the permalink.