In gesprek met het dorp

Vanmiddag, 24 maart gaan medewerkers van Caleidoscoop (Jannik Louwes, opbouwwerker) en Buurtsport (Grace Ybema, buurtsportcoach) het dorp in om met mensen (Uiteraard op gepaste afstand) in gesprek te gaan.
Onderzoek: Sport, bewegen en welzijn in Oudeschoot
Vanuit Buurtsport en Caleidoscoop zijn we benieuwd hoe het ervoor staat op het gebied van sport -en bewegen in Oudeschoot. We zijn bezig met een onderzoek om de behoefte te pijlen. Dit om een overzicht te krijgen van het beweegaanbod, de mogelijkheden daarvoor in en rondom Oudeschoot en wat bewegen kan bijdragen aan het welzijn van de bewoners.
Heeft u vragen over dit onderzoek, of heeft u een goed idee? Neem gerust contact op met Jannik Louwes, opbouwwerker bij Caleidoscoop. Te bereiken op tel: 06-52326659 of per mail: j.louwes@caleidoscoopheerenveen.nl
Bedankt voor uw medewerking!
This entry was posted in Berichten. Bookmark the permalink.